Palvelumme

Huonekalujen jalat

Valmistamme sarjatuotantona sänkyjen, sohvien, tuolien ja pöytien jalkoja. Materiaalina käytämme kotimaista koivua ja mäntyä sekä tarvittaessa jalopuuta, kuten tammea. CNC-tekniikka varmistaa millintarkat työstöt. Huonekalujen jalat käsitellään ja pakataan asiakkaan toivomalla tavalla.

Design-tuotteet

Valmistamme sarjatuotantona designtuotteita sisustukseen ja käyttöesineeksi. Kauniisti muotoiltu puu luo ylellistä tunnelmaa niin arkeen kuin juhlaan. CNC-tekniikka sopii moderniin ja perinteiseen tyyliin. Designtuotteet käsitellään ja pakataan asiakkaan toivomalla tavalla, Sorvi-Poikien omassa tai kotimaisten kumppaneidemme tehtaissa.

Rakennustuotteet

Valmistamme sarjatuotantona käsijohteita, pilareita ja kaidetolppia, sekä restaurointikohteisiin piensarjoina vanhojen mallien mukaisia osia. Materiaalina käytämme kotimaista koivua ja mäntyä sekä tarvittaessa jalopuuta, kuten tammea. Tuotteet käsitellään ja pakataan asiakkaan toivomalla tavalla, Sorvi-Poikien omassa tai kotimaisten kumppaneidemme tehtaissa.

Puiset käsijohteet tilauksesta, Laadukkaat käsijohteet

Käsijohteet

Puukäsijohteet ovat ekologinen ratkaisu porraskäytäviin ja hoivarakennuksiin. Ne näyttävät ja tuntuvat hyvältä. Valmistamme erikoispitkät käsijohteet kahdesta lamellista liimaamalla, joten ne ovat suoria ja laadultaan ensiluokkaisia. Meiltä saat puisiin käsijohteisiin myös 90 asteen puiset tai metalliset käyräosat sekä metallikannakkeet. Käsijohteiden halkaisija ø40 mm ja ø42 mm. Käsijohteet toimitetaan puuvalmiiksi hiottuna tai lakattuna.

Pilarit

Puupilarit ovat talosi käyntikortti. Valmistamme liimapuusta näyttäviä muotopilareita ja suoria classic-pilareita. Suoritamme myös asiakkaan aihiosta rahtisorvausta. Pilarit valmistamme suomalaisesta PEFC-sertifioidusta mäntyliimapuusta.

Muotopilarit

Maksimipituus 5 m
Maksimihalkaisija 45 cm

Classic-pilarit

Maksimipituus 12 m
Maksimihalkaisija 70 cm

Kaidetolpat

Puukaiteet viimeistelevät talosi ulkonäön. Valmistamme massiivipuusta sorvattuja tai uritettuja kaidetolppia. Kaidetolpat sorvaamme asiakkaan mallin tai kuvan mukaisesti.